مستر ميجا

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مستر ميجا


    طريقة عمل الجلاش الحلو

    avatar
    حبيب الروح
    المدير العام
    المدير العام


    عدد الرسائل : 80
    العمر : 35
    تاريخ التسجيل : 20/08/2008

    طريقة عمل الجلاش الحلو Empty طريقة عمل الجلاش الحلو

    مُساهمة من طرف حبيب الروح الخميس سبتمبر 18, 2008 3:16 am

    طريقة سهلة جدا ان شاء الله يعجبكوا يلا نبدأ
    المقادير:
    كيلو لوز محمر و مجروش او بندق او سودانى على حسب اللى انتوا عاوزينه+كوب كبير من السكرا البودرة+نصف كاس ماء زهر..
    +الجلاش طبعا+كوب كبير نصفه زبدة مذابة و نصفة التانى زيت+عسل.
    الاول نخلط المقادير اللى فى الاول
    و بعدين ناخد 3 او 4 ورقة من الجلاش و ندهن عليها على كل واحدة بخليط الزيت و الزبدة و بعد كدة نرش عليها خليط اللوز عليها ونقوم بلفها ومن ثم تقطيعها بالسكين
    نضعها فى صينية الفرن ندخلها الفرن درجة حرارة متوسطة حتى تتحمر
    نضعها فى العسل و نتركها تتقطر او نحتفظ بها فى مكان جاف ثم نقدمها

    و الف هنا و الشفة
    سهلة و لا ايه؟؟؟

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين مايو 20, 2024 2:09 pm