طريقة سهلة جدا ان شاء الله يعجبكوا يلا نبدأ
المقادير:
كيلو لوز محمر و مجروش او بندق او سودانى على حسب اللى انتوا عاوزينه+كوب كبير من السكرا البودرة+نصف كاس ماء زهر..
+الجلاش طبعا+كوب كبير نصفه زبدة مذابة و نصفة التانى زيت+عسل.
الاول نخلط المقادير اللى فى الاول
و بعدين ناخد 3 او 4 ورقة من الجلاش و ندهن عليها على كل واحدة بخليط الزيت و الزبدة و بعد كدة نرش عليها خليط اللوز عليها ونقوم بلفها ومن ثم تقطيعها بالسكين
نضعها فى صينية الفرن ندخلها الفرن درجة حرارة متوسطة حتى تتحمر
نضعها فى العسل و نتركها تتقطر او نحتفظ بها فى مكان جاف ثم نقدمها
و الف هنا و الشفة
سهلة و لا ايه؟؟؟
المقادير:
كيلو لوز محمر و مجروش او بندق او سودانى على حسب اللى انتوا عاوزينه+كوب كبير من السكرا البودرة+نصف كاس ماء زهر..
+الجلاش طبعا+كوب كبير نصفه زبدة مذابة و نصفة التانى زيت+عسل.
الاول نخلط المقادير اللى فى الاول
و بعدين ناخد 3 او 4 ورقة من الجلاش و ندهن عليها على كل واحدة بخليط الزيت و الزبدة و بعد كدة نرش عليها خليط اللوز عليها ونقوم بلفها ومن ثم تقطيعها بالسكين
نضعها فى صينية الفرن ندخلها الفرن درجة حرارة متوسطة حتى تتحمر
نضعها فى العسل و نتركها تتقطر او نحتفظ بها فى مكان جاف ثم نقدمها
و الف هنا و الشفة
سهلة و لا ايه؟؟؟